

A hal húsát 2x2 cm-es kockára vágjuk fel. Fogjunk egy kisebb zacskót a panírozáshoz, öntsünk bele lisztet, kb. 100 g apróra vágott diót (vagy mandulát, vagy földimogyorót), 4-6 gerezd apróra vágott fokhagymát, egy tojást és a tonhalkockákat, majd morzsoljuk az egészet össze, hogy minden halkocka egyenletesen be legyen panírozva.
Ha ropogósabban szeretjük, adjunk a keverékhez apróra tört kukoricapelyhet is. Forró olajban süssük ropogósra, köretként tartármártást és rizst kínáljunk. Vigyázat, addiktív!!!!
+ Házi tartármártás: vágjunk apróra 3-4 csemege uborkát, egy kisebb kupac kapribogyót és keverjük el majonézes tejföllel, borsozzuk meg, és hagyjuk állni 1-2 órát a hűtőben.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése